2e hands auto opkomersAls tweedehands auto opkopers zijn wij actief door heel Nederland. Bij ons werkt het opkopen van tweedehands auto’s erg eenvoudig. Hiervoor hoeft u ons alleen telefonisch te benaderen of het inkoopformulier op deze website in te vullen en te versturen. Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact met u op en brengen wij een vrijblijvend bod op uw auto uit.

Ophalen op een afgesproken tijdstip

Het grote voordeel van ons sloopbedrijf is dat wij beschikken over een eigen auto ophaaldienst. Deze dienst komt op het afgesproken tijdstip bij u op locatie om de tweedehands auto op te halen. Waar de auto zich in Nederland bevindt maakt geen verschil. Onze tweedehands auto opkopers komen overal graag aan huis om tweedehands voertuigen op te halen.

RDW erkend bedrijf

Van de ophaaldienst ontvangt u onmiddellijk het afgesproken bedrag voor de auto. Bovendien verzorgen wij ook ter plekke de vrijwaring van de auto. Doordat wij een door RDW erkend bedrijf zijn, is dit via onze opkopers altijd betrouwbaar en snel geregeld. Maak gerust een afspraak met onze tweedehands auto opkopers om uw sloopauto te komen ophalen. Regel het vandaag nog, zodat u de autoverzekering zo snel mogelijk kunt opzeggen en geen wegenbelasting meer hoeft te betalen.