slopenEen sloopauto ophalen in Amersfoort en er nog een reëel bedrag voor krijgen ook. Dat is nu mogelijk. Op welke dag van de week u ook een sloopauto bij ons bedrijf aanbiedt, wij zorgen er altijd voor dat u binnen 24 uur weet waar u aan toe bent.

Eerlijke en betrouwbare afhandeling

Wij laten binnen slechts één dag weten welk bedrag wij bereid zijn om te betalen voor de auto en komen zo snel mogelijk de sloopauto ophalen in Amersfoort. Bij u aan huis komen wij op het afgesproken tijdstip met een oplegger om de wagen mee te nemen. Doordat onze chauffeurs de vrijwaringsbewijzen voor de voertuigen bij zich hebben, bent u ter plekke verzekerd van een eerlijke en betrouwbare afhandeling van de koop.

Een afspraak op korte termijn

Betaal niet langer voor de motorrijtuigbelasting en de verzekering van uw auto en regel vandaag nog de verkoop van uw sloopauto. Maak gerust een afspraak op korte termijn om de sloopauto te laten ophalen in Amersfoort. Wij zien graag tevreden klanten en werken met plezier toe naar een snelle en efficiënte afhandeling. Bel als je een sloopauto verkopen wilt in Amersfoort gelijk naar ons telefoonnummer of vul het inkoop formulier op deze website in.