Sloopauto inkoop

Ons personeel heeft veel ervaring met het inkopen van sloopauto’s. Zij hebben inmiddels duizenden sloopauto’s ingekocht. U kunt er dus op rekenen dat de procedure conform de wet- en regelgeving verloopt.

Schade auto inkoop

Wij kopen de sloopauto(s) in op locatie. De auto schade expert gaat op de door u aangegeven locatie bekijken wat de waarde van uw beschadigde motorrijtuig is. Wij geven altijd een reeël bedrag voor uw auto.

Schadeauto’s gevraagd

Wij kopen alle merken schade autos op in heel Nederland. Wij maken gebruik van het grootste en beste netwerk m.b.t. inkopen van schade auto’s. Alle medewerkers hebben veel kennis en vaardigheden op het gebied van schadeauto inkoop en schade auto verkoop.

Sloopauto’s gevraagd

Auto wrakken, sloopwagens, sloop autos, wij halen alle sloop auto’s op in alle provincies van Nederland. Het maakt ons dus niet uit of u een Opel heeft staan of in Friesland woont. Wij halen altijd kostenloos uw sloopauto op.

Wij hopen dat u een duidelijk beeld heeft gekregen van onze sloop regeling. Indien u nog vragen heeft en/of andere informatie wenst te ontvangen dan kunt u natuurlijk ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen of vult u dan ons contactformulier in.