autosloperijEen autosloperij is niet altijd gevestigd bij u om de hoek. Dat maakt het soms lastig om een sloopauto naar de sloperij te vervoeren. U dient hiervoor een dure oplegger te huren en eventueel een afspraak met de autosloperij te maken. Gelukkig kan het ook anders. Een medewerker van ons bedrijf komt namelijk graag bij u op locatie om uw sloop- of schadeauto op te halen.

Uitstekend bod

Het enige wat u hoeft te doen, is contact opnemen met onze autosloperij. Naar aanleiding van de informatie over uw voertuig kunnen wij een uitstekend bod voor uw auto uitbrengen. Na acceptatie van het geboden bedrag maken wij een afspraak om het voertuig op te halen.

Contante uitbetaling

Bij het ophalen van de sloopauto ontvangt u het geboden bedrag contant in uw hand. Tevens bieden wij u meteen het vrijwaringsbewijs, waarmee u geen eigenaar meer van de auto bent en niet meer verantwoordelijk voor de zaken die met de auto gebeuren.

Ophalen in heel Nederland

Onze autosloperij is 24 uur per dag en zeven dagen in de week telefonisch bereikbaar voor het opkopen van een sloopauto. hiervoor komen wij op plaatsen door heel Nederland om onmiddellijk het afgesproken bedrag te voldoen en de auto af te halen. Eenvoudiger kunnen wij het niet maken.

Lees ook: