autosloopIs uw auto rijp voor de autosloop? Laat uw voertuig dan ophalen door ons bedrijf en ontvang direct een reëel bedrag voor uw auto. Hiermee bent u voorzien van het nodige gemak en verzekerd van een directe betaling van het afgesproken bedrag. Wij zorgen vervolgens voor het vervoer van de auto naar de autosloop. Hiervoor hoeft u niets meer te regelen dan een heldere afspraak met onze autosloperij.

Binnen 24 uur een scherp bod

Wanneer u bij ons een auto voor de autosloop aanmeldt, zorgen wij dat u binnen 24 uur een scherp bod voor het voertuig ontvangt. U beslist of u daarmee akkoord gaat en wij komen zo snel mogelijk op een tijdstip bij u op locatie die u het best uitkomst. Naast de contante betaling, ontvangt u van onze chauffeur ook meteen een vrijwaringsbewijs voor uw auto. Hiermee bent u vrij van al uw verplichtingen zoals het betalen van wegenbelasting en kunt u de autoverzekering onmiddellijk annuleren.

Altijd een autosloperij bij u in de buurt

Maak het uzelf niet onnodig lastig en laat gerust uw auto ophalen en naar de autosloop vervoeren door onze organisatie. Met ons landelijke netwerk komen wij op iedere locatie in het land en is er altijd een autosloop in de buurt waar wij uw kapotte auto naar toe brengen.

Lees ook: