auto sloopWanneer u beschikt over een auto die geen geld meer opbrengt en alleen nog geschikt is voor de auto sloop, kunt u er meestal toch nog geld voor krijgen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij doen op basis van het type auto en de staat waarin deze verkeerd een bod op de auto en komen uw voertuig bovendien bij u op locatie ophalen.

Eigen ophaaldienst

Deze eenvoudige service vindt u maar zelden in Nederland en biedt u enorm veel gemak. De eigen ophaaldienst van onze auto sloop, komt overal in het land om sloop- en schadeauto’s op te halen. Daarbij wordt aan de klant direct het afgesproken bedrag en een vrijwaringsbewijs overhandigd. Met dit vrijwaringsbewijs hoeft u geen wegenbelasting meer te betalen en kunt u de autoverzekering opzeggen. U bent namelijk officieel geen eigenaar meer van het kenteken.

Geheel kosteloos

Het maakt voor ons niet uit of de auto nog in staat is om te rijden, met een handige oplegger kunnen wij het voertuig vervoeren naar de auto sloop. Het ophalen van de auto en het vervoer naar de sloop is voor u geheel kosteloos. Wij komen de sloopauto ophalen wanneer het u uitkomt, zodat u er niet speciaal voor thuis hoeft te blijven. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie en voor het laten uitbrengen van een vrijblijvend bod.

Lees ook: