auto opkopersHet aanbieden van uw auto aan één van onze auto opkopers gaat erg gemakkelijk en snel. Door telefonisch contact op te nemen of het inkoopformulier op deze website in te vullen, ontvangt u binnen slechts één dag een vrijblijvend bod op uw sloopauto. U kunt het bod in overweging nemen en geheel naar eigen inzicht accepteren of afwijzen. Wanneer u echter akkoord gaat met ons bod, kunnen wij een afspraak maken over de dag en het tijdstip waarop wij bij u de auto komen ophalen.

Een oplegger aan huis

Met onze eigen auto ophaaldienst komen de auto opkopers bij u aan huis met een oplegger. Doordat wij altijd werken met een oplegger, is het niet nodig dat de auto nog kan rijden. Iedere sloopauto kunt u bij ons aanmelden, in welke staat de sloopauto ook verkeerd.

Actief door heel Nederland

Van onze opkopers ontvangt u direct het bedrag dat wij overeengekomen zijn in contanten. Bovendien regelen wij ook de eigendomsoverdracht van de auto, zodat u geen verantwoordelijkheid meer hebt over de auto. Doordat onze opkopers door heel Nederland actief zijn, maakt het niet uit waar in het land u ons verwacht. U kunt er van op aan dat u altijd een eerlijke prijs ontvangt voor uw voertuig en dat de wagen gratis wordt afgehaald door onze vakkundige auto opkopers.

Lees ook: