Auto opkopers LimburgWanneer u op zoek bent naar auto opkopers in Limburg, bent u op deze website aan het juiste adres. Wij komen kosteloos bij u in Limburg om uw auto op te kopen en direct te vervoeren naar onze autosloperij. Wij kopen uw schadeauto op tegen een aantrekkelijk bedrag. Om de hoogte van het opkoop bedrag te weten te komen, kunt u contact opnemen met onze auto opkopers. Dat kan via ons telefoonnummer en het contactformulier op deze website.

Gratis vervoer naar de autosloop

Zodra wij van u de informatie over de auto hebben ontvangen, kunnen wij u een reëel bedrag bieden, waarvoor wij het voertuig bij u aan huis komen ophalen. Het afgesproken bedrag ontvangt u ter plekke van onze chauffeur en wij verzorgen de rest. Met een geavanceerde oplegger kunnen onze auto opkopers er voor zorgen dat de auto zo snel mogelijk naar de autosloop in de buurt vervoerd wordt.

Auto direct gevrijwaard

Naast het afgesproken bedrag ontvangt u overigens ook meteen een vrijwaringsbewijs waarmee de auto is gevrijwaard. Dat houdt in dat u geen wegenbelasting meer hoeft te betalen en dat de autoverzekering beëindigd kan worden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het aanmelden van een sloopauto. Vervolgens zorgen wij voor een uiterst betrouwbare afhandeling en komen wij als auto inkopers in Limburg zo snel mogelijk langs.

Lees ook: