auto afvoerenHet is niet zo eenvoudig.

Een auto afvoeren gaat doorgaans niet zo eenvoudig als het lijkt. Hiervoor dient u een oplegger te huren die lang niet ieder verhuurbedrijf bij u in de buurt aanbiedt. Voor het huren van opleggers zult u ongetwijfeld goed moeten zoeken en een aanzienlijk bedrag moeten betalen. Het afvoeren van een auto wordt daarmee ineens een stuk ingewikkelder en duurder.

Dus…een auto afvoeren…hoe werkt dat nu?

Gratis afvoeren van uw voertuig

Echter is er tegenwoordig een goedkope en gemakkelijke oplossing voor het afvoeren van schadeauto’s en sloopauto’s. Via ons bedrijf kunt u geheel gratis uw voertuig laten ophalen bij uw woon of verblijfsadres. U hoeft hierdoor niet zelf op zoek te gaan naar een oplegger om de auto mee af te voeren. Dit wordt door ons snel en eenvoudig in eigen beheer verzorgd.

Profiteer vandaag nog

Voor het vrijwaren en afvoeren van een auto, betalen wij u meestal zelfs een aanzienlijk bedrag uit. Dat betekent dat u niet alleen uw auto snel kwijt bent, waardoor u geen wegenbelasting meer betalen hoeft, maar ook auto afvo nog een gepast bedrag ontvangt voor de auto. Maak het uzelf niet onnodig moeilijk en profiteer vandaag nog van onze bijzondere service en laat zo snel mogelijk uw sloopauto verkopen en afvoeren naar een autosloop bij u in de buurt.